trött

trött tröttare tröttast!
utgång igår, jag var inte pepp, träffade mysfolk och hade urkul!
fick höra en hel massa konstiga kommenterar igår om folk och saker, stog mest och skrattade hela kvällen!



tråkigt inlägg men så är det ibland!


E

suck!

jag emmy och sofia åkte till badet idag och har badat och busat hela dagen lång känns det som. Men fan vad trött man blir av att bada! Men nu sitter vi (jag och emmy) iallafall hemma hos henne och väntar på att mamma ska hämta hem henne.

Puss på Emmyt!!



E

Onsdag

... och min chef ville att jag skulle komma in med dom tiderna jag ska jobba innan jul. "Ni kan ju inte ha så mycket att göra nu innan jul..." var hennes egna ord.

Hänger och slänger snart, jag har sjukt mycket innan jul! Hinner knappt veta vem jag är. Kommer det sluta med att jag inte vet om jag har kläder eller inte, komemr jag komma på skolan naked för att jag har too much too handle. Jag har verkligen spridit för många lovord över min linje. Efter jul är det dock två kurser mindre. Wish me luck!





E

Tisdag

Sitter i A&R lägenhet och ska skriva psykologi men jag ids inte...
Har målat naglarna ett lager på ena handen och borde göra resten lika...
Är trött och måste sova...
Jag borde även komma på vad alla när och kära ska få i jukklapp då det är mindre än en månad kvar tills tomten kommer..

Men en viss Samanta (i sex and tha city, såklart!!) har en gång sagt:

"Could'a, would'a, should'a", ganska klumpigt översatt blir det "kunde, borde, ska" och det finns många såna och jag orkar jag inte ta itu med just nu... Det ska vara att sova som jag ordnar isåfall då... Fan jag känenr mig bedrövlig just nu!




E

Tisdag

nyduschad och på klädd och färdig att gå. En timme kvar till min dag börjar. Och vad gör man då? Jo, slänger sig ner på syrrans soffa och myser en stund!

Kollar på sexan och på Rix MorronZoo. Men det är väl den mest fruktanvärda gästen som är där. Annette något heter hon. Hon pratar segt och man bara om tråkiga saker. Hur i allsindar kan man bjuda i en gäst som inte kan tala som en riktig människa?! Huga, börjar intressanta människor ta slut???


måndag

... mitt huvud ... det värker ....

just det...



antagligen har alla sett den här redan, men Heidi Klum är skönast i världen!

lördag

Idag vaknade jag hos Mallaballa, stressade iväg med Emmy på mina axlar ner på Wendelas där våran lilla dansprinsessa skulle dansa och sen susade jag och pappa vidare till PC där jag spenderade några timmar med mor och far.

Väl hemma beslöt jag mig för att inte stanna hemma utan för till Sofia och kollade på Dirty Dancing 2. Sjukt mysig film, lika som ettan så blir man väldigt sugen på att svinga sina lurviga... men jag kan inte. Särskildt inte på ett lika sexigt sätt som dom gör på filmerna. Men det väl så att vara en ordinör svensson, man ska väl sitta på avstånd (framför tv:en) och drömma sig bort. Men slå mig om ni vill, jag gillar att drömma mig bort ibland.

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Malin är ett dumpucko, och jag är för snäll, nu sitter jag iallafall här hos malin igen och är barnvakt, jag borde väl inte klaga egentligen för hon är ju en av världens sötaste och jag är bland de snällaste mostrarna som finns faktiskt. Det är inte alla barnvakter/mostrar som går på stan och dödar jättar med ljussvärd och sedan hoppar över dom, det är inte heller alla barnvakter/mostrar som åker skridskor på asfalten i vanliga skor på den kylda trottoarkanten på vägen hem. 

Astrid Lindgren är verkligen ett geni, jag sitter nu och kollar på Mio min Mio med Emmyt, fast den är så hemsk med Kato och alla hans anhängare så blir man ändå så glad mot slutet när Mio gör det som ingen annan vågar eller kan, han går emot Kato. Jag älskar den filmen!!! 

Nu vill jag bara att det ska bli morgon så jag får åka hem och kasnke fixa på rummet, sen ska jag försöka mig på att stämma den där jävla gitarren jag har lånat hem från Eriksson's och om det går vägen ska jag spela och skråla allt vad jag behagar...! Lalalalalaaaaaa

fredag

fick avsluta gårdagen och påbörjade denna dag på bästa sätt, brevid en väldigt gosig kille.

Igår promenedrade jag och Jon ner i kylan till Gamla teatern och träffade mamma,pappa,mlin,martina och erika. Väl i värmen kollade vi på Wendelas höstshow (?) Emmy var med, hon var supersöt och jätte duktig. Sen var Mia också med och dansade tribal. Fan vad duktig hon är!! Jag blev alldels rysig av att se henne på scen.


Nu väntar en idolkväll, jag och emmy har ätit på McDonalds, kollat på Mio min Mio, som för övrigt är världens bästa film, vi har ätit lite hjärtan och stjärnchips och bara myst hon och jag.



PUSS

tisdag

saknar saknar saknar.... Saknar!


tisdag

huvva huvva... jag har såå ont i huvudet! jobbade igår kväll och då brakade helvetet i mitt huvud ut.
Man har alldeles för mycket tid att tänka när man sitter där och ropar: gustav 52, femma två. bertil 2, en enkel två, ivar 29, tvåa nia... osv!

Sen hjälpte nog inte min tre timamr långa gitarrspelar lektion att förebygga min huvudvärk. Men jag vill inte vara den som klagar.

Måste bara berätta om min läskiga, svett och panikframkallande dröm inatt. Drömde att jag hade en fladdermus som attakeraade mig, inte nog med att han attakerade mig, den jäveln körde ner sina vingar och rev mig i armhålorna med sina djävulsklor! Vaknade med paniken i hela kroppen, svettig och livrädd. Fan jag hatar att vakna av att vara rädd... Det är såna gånger man önskar att man fick sova bredvid någon som kan krama om en och säga att allt är bra och att det bara var en mardröm.

Huvva... har drömt så mycket konstigt inatt.... hatar nätterna, man kan inte kontrollera något, jag pratar i sömnen, och det är pinsamt för man vet ju adlrig vad man säger. Jag drömmer ofta jobbiga saker när jag tänkt för mycket på samma sak dagen innan... och det är jobbigt, för det blir ofta drömmar som man bara vill glömma men inte kan. Sen finns det såna drömmar som verkligen skrämmer skiten ur en då man tror att det verkligen har hänt.


Sofia!! Påmin mig att berätta om en dröm jag hade i fredagsnatt!! haha! den handlade om Marie!

måndag

jag saknar dig så det gör ont i magen!!





fredag

jagvet inte vad som har hänt, men det går bra nu för mig. Idag klarade jag B-fasen!! jag känner mig ganska duktig faktiskt... !

lördag imorgon!

Torsdag uppdatering

idag var jag och Sofia på körskolan, och efter månader med missnöje över mig själv och mitt kunnande har jag nu klivit över en liten tröskel, jag klarade A-fasen på teorin. Nu tänker du som läser att det är väl ingenting men jag ska tala om för just dig att jag har haft ett litet spöke i mitt huvud som sagt att jag aldrig kommer att ta körkortet för att jag inte ens klarar fas A. Så efter varje kompis som klarat alla faser och allt ihopa och klarat körkortet så har jag fått fler och fler spöken, men så idag fick mitt hjärta ett glädjeskutt då det stog att jag klarade första fasen. Jag är alltså inte korkat och jag kunda sparka alla mina spöken i rumpan och nu känns det faktiskt bra och det känns inte helt omöjligt att ta körkortet.

Men gott folk, håll utkik efter nya inlägg med nya klagomål, för jag är trots allt en människa som snabbt tappar tron på mig själv och mitt kunnande.

Men imorgon är det fredag och sen är det lördag.... jag längtar lite faktiskt.. ! 


Onsdag

kvällen, trötter, kollar på SATC... igen! men det är så bra!

ska nog sova snart tror jag, jag är som vanligt: TRÖTT!!!!
 

Tisdag

Idag har jag varit hos tandläkaren Bengt, det var en av dom bättre tandsläkaren jag har varit hos. Han fårgade bara "hur går det med tandborstningen?" och innan jag hinner svara säger han bara "nej jag lär ju inte behöva det igen inte.. " Inget tjat om snusning och räkkning och tandtråd och plackers och munnskölj och allt vad dom alltid tjatar om.

Det är sjukt, om 7 eller 8 veckor har vi lov igen. Sen är det bara en termin kvar till studenten! Och helt ärligt så känns det inte som om trean har börjat än. Just idag känns allt super! Nästan iallafall.

Måndag

vilken värdelös dag, jag vaknade så jag var färdig till tio, då jag upptäckte att jag inte hade pengar eller busskort. En massa ringande och letade hade jag iallafall turen att mamma skulle till hackås en snabbis så hon lämnade en liten slant till bussen. Så jag tog mig in till stan gick på en halv lektion och har efter det bara gått omkring på stan med Sofia.  Så det var alltså min händelsefulla dag!

söndag

som vanligt är söndagen min inte bra. Jag är less och trött och bara konstig. Fast idag är det annorlunda, idag är det söndag och dessutom höst. Jag hatar verkligen denna årstid. Kallt, blåsigt, halt, grått, trist... ja listan är lång. Jag ska absolut flytta någonstans där värmen är året om när jag blir så stor. Fast vem vet, när jag är stor kasnke det är sommar året runt - överallt, tillochmed i vårat lilla land Sverige.

Fan, jag känner mig så... jag vet inte... den där killen i fredags har verkligen sabbat min hjärna, det är det enda jag kan tänka på hela tiden. Det låter kasnke töntigt men jag hör hans ord hela jävla tiden, dom bara snurrar i huvudet hela tiden. Och jag hatar det, för jag vet att han inte vet ett skit om mig, jag vet att han inte har en anning om vad jag har gjort eller inte har gjort, han var full och jag är bara dum som tar åt mig. Men det är väl det man göra, det är väl det man gör när man är rädd för att göra misstag, jag vill inte göra någon besviken men tyvärr så slutar det ofta med att den enda som är besviken är jag. Kanske är det för att det är söndag, men jag är sjukt besviken på  mig själv idag, ikväll... det man kan säga nu är väl "amare et sapere vix deo conceditur"

lördagmorgon

nu sitter jag här med emmy bredvid mig. Hon är såå söt!

igår var jag hemma hos jenne och käkade lite mat och vi gjorde oss  iordning för utgång. Iförd guldklänning och vingar gick jag längs de kylda gatorna med ett gäng glada människor till olearys. Det var ganska kul igår tills ett jävla dumpucko kom på att han skulle vara roliga med mig. Det var dock bara han och hans blåsta idioter till kompisar som skrattade... Det är vid såna stunder som man inte känner så uppskattad och så... Som tur är var omgiven av vackra tjejer som fick mig att skratta bort lite av det onda. Ändå naggade det mig resten av kvällen. Jag och Jenne avslutade iallafall kvällen med att vi tänkte hälsa på Linda på donken men icke, där var inte min lilla donna. Men vi slog till och käkade nuggets, sa hej då och jag gick och hälsade lite på micke och christian...

Det hände en lite rolig sak igår... En kvinna ringde och sa att jag är med i uttagningen till länets lucia. MEN!! Jag är en av 25 tjejer så än är det såklart inte klart. Nästa lördag komemr bli en intressant och rolig dag hoppas jag. Synd bara att det krockade med vemdalen, men det löser jag alltid!

RSS 2.0